Direct een afspraak maken?

Home   /   Diensten   /   Water & pomptechniek

Water & pomptechniek

Water & pomptechniek

In veel situaties wordt er gekozen voor het realiseren van een eigen waterbron en een pompinstallatie. Dit is economisch steeds aantrekkelijker gezien de toename van de prijzen van drinkwater. Daarnaast is het uiteraard gewoon zonde om drinkwater dat voor menselijke consumptie geschikt gemaakt is, te nuttigen voor een einddoel dat daar niet om vraagt.

Afhankelijk van de lokale situatie en de wensen van de klant, wordt er een bron gespoten of mechanisch geboord. Vervolgens wordt het gewenste pompsysteem gerealiseerd. Wij werken veelal met Italiaanse pomptechniek vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid. De kwaliteit en relatieve nabijheid van de fabrikanten zorgen voor duurzaamheid.

Doordat wij bekend zijn met de techniek kunnen we dit ook voor andere doeleinden leveren en aanbrengen. Wij ontzorgen u graag op dit gebied, ook als het niet betrekking heeft tot een beregeningsinstallatie.

Ook voor de losse levering en vervanging van centrifugaalpompen, hydrofoorpompen, bronpompen, pompdelen, dompelpompen en bijbehorende waterpomp techniek staan wij voor u klaar.


Contact opnemen