Direct een afspraak maken?

Home   /   Over ons

Over ons

Over ons
Over HVT Beregening

Meer weten?

HVT Beregening is gevestigd in Nunspeet op de Veluwe. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de (tuin)beregeningsinstallatie die aansluit op uw situatie en wens. Daarnaast voorzien we ook in het leveren van materialen en technische producten, met het bijbehorende advies. Wij leveren het totaalpakket aan bedrijven en particulieren, ook op het gebied van onderhoud!

 

We beschikken over een goed netwerk van fabrikanten en leveranciers en werken uitsluitend met kwalitatieve Europese en Amerikaanse merken en producten daarom bent u verzekerd van kwaliteit!

 

Dit streven in combinatie met een gezonde arbeidsethos maakt HVT Beregening een competitieve, groeiende onderneming in de branche.


Onze diensten

Wie is de persoon achter HVT Beregening?

HVT Beregening is opgericht door mij, Justin Harthoorn. In het dagelijks leven ben ik woonachtig in Nunspeet met mijn vrouw en 2 kinderen. Geregeld werkt mijn vrouw mee in de onderneming, wat ik zeer waardeer. Dat geeft mij de gelegenheid te focussen op mijn specialisatie.

Ik wist al vrij vroeg dat het ondernemerschap mij aansprak en daarom volgde ook vrij snel de keuze om deze specialisatie professioneel en bedrijfsmatig door te zetten. Het contact met mensen en het ondernemerschap geeft mij energie.

Mijn verleden ligt met name in het hoveniers vak en gedeeltelijk in de techniek. Nadat ik regelmatig beregening aanlegde als onderdeel van het werk, begon mijn interesse hierin te groeien. Ik begon mij steeds meer te verdiepen in de vakspecifieke (technische) kennis en aspecten en het verwerken van deze in de praktijk. Ik zie mijn goede basale kennis van bodem, beplanting en weersinvloeden als een gedegen voorsprong in de branche. Dit omdat de (tuin) beregeninginstallatie in elke situatie moet worden afgestemd op deze factoren om tot een goed resultaat te komen.

Veel tijd is er besteed aan het opbouwen van een eigen netwerk van fabrikanten en leveranciers, om ook op die wijze een serieuze speler te kunnen zijn op de totale markt van beregeningstechniek en van de leverantie van materialen & techniek.

Tot slot, ik heb sterk de overtuiging dat: “Groen, water en techniek, dat is én blijft de toekomst.

Hopelijk spreken we elkaar snel, zodat we je van dienst kunnen zijn met jouw project.

Groet, Justin Harthoorn


Over HVT beregening