Direct een afspraak maken?

Home   /   Diensten & Producten

Diensten & Producten

Bekijk de diensten van HVT Beregening

Een beregeningsinstallatie is de afgelopen decennia steeds meer veranderd in een vast onderdeel op het gebied van o.a.  tuin, park,  golfbaan, daktuin, sportveld, paardenrijbak, tennisveld, afvalsoorteerbedrijf, tuincentrum en op de kwekerij. Dat heeft diverse gegronde redenen.

Daarnaast zien we de afgelopen jaren ook aanzienlijke veranderingen op het gebied van klimaat: steeds meer lange periodes van droogtes en/of hete periodes. Dit geeft ook steeds meer noodzaak aan beregeningsinstallaties. Deze kan de onzekerheid van het niet hebben van een beregeningsinstallatie wegnemen.


Meer over ons

Beregening

Informatie

Water & pomptechniek

Informatie

Aanleg, Onderhoud & Service

Informatie

Levering producten

Informatie
1
Adviseren
U heeft advies nodig. Ook hierbij zijn we u graag van dienst!
2
Persoonlijk contact
Samen kom je tot het goede resultaat. Daarom streven we naar goede communicatie en korte lijntjes. Bij het eerste contact bespreken we in hoofdlijnen uw vraag, wens, behoefte en de situatie en het – eventuele- budget.
3
Het -Beregenings- plan
Op basis van dit contact zullen wij overgaan tot het maken van een concreet beregeningsplan op basis van situatie van het project. Er wordt een bijbehorend aanbod gemaakt waarna deze met u zal worden gedeeld. Na uw akkoord wordt er de benodigde actie ondernomen en gecommuniceerd waar nodig om tot het gewenste resultaat te komen.
4
Realisatie
Op basis van het bestaande beregeningsplan wordt de installatie gerealiseerd in het daarvoor ingeplande tijdsbestek. Tijdens het werken wordt er zorgvuldig gewerkt en de werkomgeving wordt zo veilig en netjes als mogelijk gehouden. Zoals eerder benoemd beschikt HVT beregening over de juiste machines en gereedschappen om efficiënt, ergonomisch en met zo min mogelijk aantasting van uw tuin de installatie te realiseren. Een voorbeeld hiervan is de motorische sleuvenfrees waarmee er zeer snel en effectief sleuven tot 63 mm kunnen worden gefreesd voor de PE- leidingen. Doordat dit soort machine en het feit dat deze licht is van gewicht, wordt de schade aan bijvoorbeeld het gazon zeer geminimaliseerd. Zo heeft u geen last van sporen van bijvoorbeeld zware rupsvoertuigen en bijbehorende herstelwerkzaamheden. De kettingfrees is op een daarvoor bestemd wagentje gemonteerd, zodat degene die het bedient zo min mogelijk met lichamelijk belasting te maken krijgt.
5
Afronding en oplevering
Bij afronding wordt de beregeninginstallatie vaak meteen getest, afgesteld en gecontroleerd. De werkomgeving wordt netjes opgeruimd en schoongemaakt waar nodig. Bij oplevering lopen we samen de installatie langs en krijgt u als gebruiker de informatie waarover u zelf moet beschikken zoals bijvoorbeeld het functioren van de beregeningscomputer en de eventuele app op uw smartphone. Daarnaast bieden wij u, indien gewenst een professioneel onderhoudscontract op maat. Het project is afgerond, nu kunt u volop gaan genieten en profiteren van de vele voordelen!

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend advies gesprek

Contact opnemen