Direct een afspraak maken?

Beregening in Stroe perfect voor u op maat!

Voordat we uw installatie aanleggen, maken we namelijk eerst een nauwkeurige analyse van uw tuin, gazon, park of sportveld. Zo kunnen we het beregeningsplan perfect op maat uitvoeren. Op basis van waterbehoefte en sproeibereik zorgen we voor een perfecte beregening van uw tuin of (sport)park in Stroe. Doordat alles zo zorgvuldig op elkaar is afgestemd, beperkt u bovendien uw waterverbruik. 


Meer over ons

HVT Beregening het vertrouwde adres voor beregening in Stroe

Woont u in Stroe of omstreken en heeft u beregening nodig voor uw tuin, gazon, park of sportveld? Onze specialisten nemen graag de tijd voor u. Als totaalpartner verzorgen wij niet alleen de aanleg en installatie, maar indien gewenst ook het onderhoud voor u. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend advies op maat. Wij helpen u graag met een oplossing die perfect bij u past.

Meer informatie?

Waar wij gespecialiseerd in zijn

Het ontwerpen van een beregeningsplan, aanleggen, onderhoud: wij regelen het van A tot Z voor u. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen, zodat we de beste zijn in elke fase van beregening. Altijd opzoek naar de nieuwste oplossingen, klaar voor een uitdaging. En u? U kunt zorgeloos genieten. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Beregening

Informatie

Water & pomptechniek

Informatie

Aanleg, Onderhoud & Service

Informatie

Levering producten

Informatie

Tevreden klanten

Justin heeft voor ons een prachtige regeninstallatie aangelegd. Hierdoor hebben we een mooie groene tuin gekregen. Tevens is hij creatief in aanleg en kan hij goed onderhoud verrichten. Een aanrader.

Herman Smit

Justin heeft op bijzonder korte termijn en binnen budget ons beregeningssysteem aangelegd. Qua communicatie, service en verwachtingsmanagement kan ik hem van harte aanbevelen.

Elmar Dijkstra

Persoonlijk advies

Kwaliteit

Goede prijzen

Eigen montage

1
Adviseren
U heeft advies nodig. Ook hierbij zijn we u graag van dienst!
2
Persoonlijk contact
Samen kom je tot het goede resultaat. Daarom streven we naar goede communicatie en korte lijntjes. Bij het eerste contact bespreken we in hoofdlijnen uw vraag, wens, behoefte en de situatie en het – eventuele- budget.
3
Het -Beregenings- plan
Op basis van dit contact zullen wij overgaan tot het maken van een concreet beregeningsplan op basis van situatie van het project. Er wordt een bijbehorend aanbod gemaakt waarna deze met u zal worden gedeeld. Na uw akkoord wordt er de benodigde actie ondernomen en gecommuniceerd waar nodig om tot het gewenste resultaat te komen.
4
Realisatie
Op basis van het bestaande beregeningsplan wordt de installatie gerealiseerd in het daarvoor ingeplande tijdsbestek. Tijdens het werken wordt er zorgvuldig gewerkt en de werkomgeving wordt zo veilig en netjes als mogelijk gehouden. Zoals eerder benoemd beschikt HVT beregening over de juiste machines en gereedschappen om efficiënt, ergonomisch en met zo min mogelijk aantasting van uw tuin de installatie te realiseren. Een voorbeeld hiervan is de motorische sleuvenfrees waarmee er zeer snel en effectief sleuven tot 63 mm kunnen worden gefreesd voor de PE- leidingen. Doordat dit soort machine en het feit dat deze licht is van gewicht, wordt de schade aan bijvoorbeeld het gazon zeer geminimaliseerd. Zo heeft u geen last van sporen van bijvoorbeeld zware rupsvoertuigen en bijbehorende herstelwerkzaamheden. De kettingfrees is op een daarvoor bestemd wagentje gemonteerd, zodat degene die het bedient zo min mogelijk met lichamelijk belasting te maken krijgt.
5
Afronding en oplevering
Bij afronding wordt de beregeninginstallatie vaak meteen getest, afgesteld en gecontroleerd. De werkomgeving wordt netjes opgeruimd en schoongemaakt waar nodig. Bij oplevering lopen we samen de installatie langs en krijgt u als gebruiker de informatie waarover u zelf moet beschikken zoals bijvoorbeeld het functioren van de beregeningscomputer en de eventuele app op uw smartphone. Daarnaast bieden wij u, indien gewenst een professioneel onderhoudscontract op maat. Het project is afgerond, nu kunt u volop gaan genieten en profiteren van de vele voordelen!

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend advies gesprek

Contact opnemen